УШТЕ ЕДНА ПОБЕДА: ДЕМОНСТРАНТ ОД ПРОТЕСТИТЕ ПРОТИВ KOBИД МЕРКИТЕ ДОБИ СЛУЧАЈ ПРОТИВ ПОЛИЦАЕЦ!

УШТЕ ЕДНА ПОБЕДА: ДЕМОНСТРАНТ ОД ПРОТЕСТИТЕ ПРОТИВ KOBИД МЕРКИТЕ ДОБИ СЛУЧАЈ ПРОТИВ ПОЛИЦАЕЦ!

Демонстрант кој учествуваше во протестите против заклучувањата и другите кoвид мерки го доби случајот против полицајците. Полицијата ги отфрли обвиненијата против демонстрант кој излегол да протестира…

Види повеќе УШТЕ ЕДНА ПОБЕДА: ДЕМОНСТРАНТ ОД ПРОТЕСТИТЕ ПРОТИВ KOBИД МЕРКИТЕ ДОБИ СЛУЧАЈ ПРОТИВ ПОЛИЦАЕЦ!