КОГА ЌЕ КАЖЕЛ МЕЃУНАРОДНА ЗАЕДНИЦА, ЗАПАДОТ ВСУШНОСТ МИСЛЕЛ НА ОВАА ОСМИНКА (ФОТО)

КОГА ЌЕ КАЖЕЛ МЕЃУНАРОДНА ЗАЕДНИЦА, ЗАПАДОТ ВСУШНОСТ МИСЛЕЛ НА ОВАА ОСМИНКА (ФОТО)

Само 15% од светското население живее во земји кои ги поддржаа санкциите против Русија. „Само мнозинството ја претставува меѓународната заедница“, нагласи портпаролот на кинеското Министерство…

Види повеќе КОГА ЌЕ КАЖЕЛ МЕЃУНАРОДНА ЗАЕДНИЦА, ЗАПАДОТ ВСУШНОСТ МИСЛЕЛ НА ОВАА ОСМИНКА (ФОТО)