ИНДИСКИОТ ПРЕМИЕР ВЕЛИ ДЕКА ШИРЕЊЕТО НА 5Г МРЕЖАТА ЌЕ ПОМОГНЕ ДА СЕ ЗГОЛЕМИ УПОТРЕБАТА НА НАДЗОР ВРЗ ГРАЃАНИТЕ

ИНДИСКИОТ ПРЕМИЕР ВЕЛИ ДЕКА ШИРЕЊЕТО НА 5Г МРЕЖАТА ЌЕ ПОМОГНЕ ДА СЕ ЗГОЛЕМИ УПОТРЕБАТА НА НАДЗОР ВРЗ ГРАЃАНИТЕ

Обраќајќи им се на министрите за внатрешни работи за прашањата за домашната безбедност, индискиот премиер Нарендра Моди рече дека државите не треба да дозволат буџетските…

Види повеќе ИНДИСКИОТ ПРЕМИЕР ВЕЛИ ДЕКА ШИРЕЊЕТО НА 5Г МРЕЖАТА ЌЕ ПОМОГНЕ ДА СЕ ЗГОЛЕМИ УПОТРЕБАТА НА НАДЗОР ВРЗ ГРАЃАНИТЕ