ПРОТЕЧЕ БОЛНИЧКА Е-ПОШТА ЗА РАСТ НА БРОЈОТ НА МРТВОРОДЕНЧИЊА: ПОСТОИ СОМНЕВАЊЕ НА BAKЦИНАТА ЗА KOBИД 19 (ФОТО)

ПРОТЕЧЕ БОЛНИЧКА Е-ПОШТА ЗА РАСТ НА БРОЈОТ НА МРТВОРОДЕНЧИЊА: ПОСТОИ СОМНЕВАЊЕ НА BAKЦИНАТА ЗА KOBИД 19 (ФОТО)

Во е-пошта неодамна споделена од The ​​Epoch Times, здравствениот персонал во болничкиот систем Фресно, Калифорнија наведе зголемување на „смртта на пациенти“ или мртвородени деца, тренд…

Види повеќе ПРОТЕЧЕ БОЛНИЧКА Е-ПОШТА ЗА РАСТ НА БРОЈОТ НА МРТВОРОДЕНЧИЊА: ПОСТОИ СОМНЕВАЊЕ НА BAKЦИНАТА ЗА KOBИД 19 (ФОТО)