ЕВРОПСКА РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА ФАШИЗМОТ: ВНУКАТА НА МУСОЛИНИ ВО ЕВРОПСКИОТ ПАРЛАМЕНТ

ЕВРОПСКА РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА ФАШИЗМОТ: ВНУКАТА НА МУСОЛИНИ ВО ЕВРОПСКИОТ ПАРЛАМЕНТ

Алесандра Мусолини, внука на италијанскиот диктатор и татко на фашизмот Бенито Мусолини, повторно е член на Европскиот парламент. Внуката на Мусолини беше една од осумте…

Види повеќе ЕВРОПСКА РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА ФАШИЗМОТ: ВНУКАТА НА МУСОЛИНИ ВО ЕВРОПСКИОТ ПАРЛАМЕНТ