НАТО СЕ ПОДГОТВУВА ЗА СВЕТСКА ВОЈНА

НАТО СЕ ПОДГОТВУВА ЗА СВЕТСКА ВОЈНА

Јас точно знам дека американската војска распоредува резервисти во Романија за обука на европски војници. На резервистите им беше кажано дека војната ќе ескалира, и…

Види повеќе НАТО СЕ ПОДГОТВУВА ЗА СВЕТСКА ВОЈНА
ЗА РАЗЛИКА ОД НАТО, ШАНГАЈСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА СОРАБОТКА НЕ Е АГРЕСИВНА И НИКОМУ НЕ СЕ ЗАКАНУВА

ЗА РАЗЛИКА ОД НАТО, ШАНГАЈСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА СОРАБОТКА НЕ Е АГРЕСИВНА И НИКОМУ НЕ СЕ ЗАКАНУВА

Претстојниот самит на ШОС (Шангајската Организација за Соработка) во Узбекистан на 15-16 септември е значаен меѓународен настан кој ќе го привлече вниманието на јавноста во…

Види повеќе ЗА РАЗЛИКА ОД НАТО, ШАНГАЈСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА ЗА СОРАБОТКА НЕ Е АГРЕСИВНА И НИКОМУ НЕ СЕ ЗАКАНУВА