И ОВИЕ СЕ ЗА ДЕНАЦИФИКАЦИЈА: НАВИВАЧИ НА ДИНАМО ЗАГРЕБ МАРШИРААТ НИЗ МИЛАНО КОРИСТЕЈЌИ НАЦИСТИЧКИ ПОЗДРАВ (ВИДЕО)

И ОВИЕ СЕ ЗА ДЕНАЦИФИКАЦИЈА: НАВИВАЧИ НА ДИНАМО ЗАГРЕБ МАРШИРААТ НИЗ МИЛАНО КОРИСТЕЈЌИ НАЦИСТИЧКИ ПОЗДРАВ (ВИДЕО)

Некои навистина не можат да се откажат од своето нацистичко минато… Навивачите на Динамо Загреб повторно си направија нацистичка забава, овој пат на гостувањето во…

Види повеќе И ОВИЕ СЕ ЗА ДЕНАЦИФИКАЦИЈА: НАВИВАЧИ НА ДИНАМО ЗАГРЕБ МАРШИРААТ НИЗ МИЛАНО КОРИСТЕЈЌИ НАЦИСТИЧКИ ПОЗДРАВ (ВИДЕО)