(ВИДЕО) ПОТРЕСНА ИСПОВЕД НА СКОПЈАНКА: ТАТКО МИ ЛЕЖИ НА НЕВРОЛОГИЈА 3 НЕДЕЛИ ВО КОМА, А ВО НЕГОВАТА СОБА ДОКТОРИТЕ И СЕСТРИТЕ СИ ПРАВАТ ЖУРКА СО ТУРБО-ФОЛК!

(ВИДЕО) ПОТРЕСНА ИСПОВЕД НА СКОПЈАНКА: ТАТКО МИ ЛЕЖИ НА НЕВРОЛОГИЈА 3 НЕДЕЛИ ВО КОМА, А ВО НЕГОВАТА СОБА ДОКТОРИТЕ И СЕСТРИТЕ СИ ПРАВАТ ЖУРКА СО ТУРБО-ФОЛК!

Реалноста на македонското здравство, со чест на исклучоците, пред 1 година им аплаудиравте и на ваквите на отворена сцена. Овие луѓе ги „спасуваат“ нашите и…

Види повеќе (ВИДЕО) ПОТРЕСНА ИСПОВЕД НА СКОПЈАНКА: ТАТКО МИ ЛЕЖИ НА НЕВРОЛОГИЈА 3 НЕДЕЛИ ВО КОМА, А ВО НЕГОВАТА СОБА ДОКТОРИТЕ И СЕСТРИТЕ СИ ПРАВАТ ЖУРКА СО ТУРБО-ФОЛК!