ДАГ КЕЈСИ ЗА КОНТРОЛИРАНОТО УРИВАЊЕ НА РЕЗЕРВИТЕ НА ХРАНА И ЕНЕРГИЈА

ДАГ КЕЈСИ ЗА КОНТРОЛИРАНОТО УРИВАЊЕ НА РЕЗЕРВИТЕ НА ХРАНА И ЕНЕРГИЈА

Интервју со Даг Кејси, светски познат инвеститор и автор, чија книга „Кризно инвестирање“ беше број 1 на листата на најпродавани „Њујорк тајмс“ 29 последователни недели.…

Види повеќе ДАГ КЕЈСИ ЗА КОНТРОЛИРАНОТО УРИВАЊЕ НА РЕЗЕРВИТЕ НА ХРАНА И ЕНЕРГИЈА