ПРОТЕЧЕ БОЛНИЧКА Е-ПОШТА ЗА РАСТ НА БРОЈОТ НА МРТВОРОДЕНЧИЊА: ПОСТОИ СОМНЕВАЊЕ НА BAKЦИНАТА ЗА KOBИД 19 (ФОТО)

ПРОТЕЧЕ БОЛНИЧКА Е-ПОШТА ЗА РАСТ НА БРОЈОТ НА МРТВОРОДЕНЧИЊА: ПОСТОИ СОМНЕВАЊЕ НА BAKЦИНАТА ЗА KOBИД 19 (ФОТО)

Во е-пошта неодамна споделена од The ​​Epoch Times, здравствениот персонал во болничкиот систем Фресно, Калифорнија наведе зголемување на „смртта на пациенти“ или мртвородени деца, тренд…

Види повеќе ПРОТЕЧЕ БОЛНИЧКА Е-ПОШТА ЗА РАСТ НА БРОЈОТ НА МРТВОРОДЕНЧИЊА: ПОСТОИ СОМНЕВАЊЕ НА BAKЦИНАТА ЗА KOBИД 19 (ФОТО)
ПРОBAKСЕР И БОДИБИЛДЕР КОЈ ГИ ПРОЗИВАШЕ ОНИЕ КОИ СЕ ПРОТИВАТ НА BAKЦИНАТА „ИЗНЕНАДНО“ ПОЧИНАЛ

ПРОBAKСЕР И БОДИБИЛДЕР КОЈ ГИ ПРОЗИВАШЕ ОНИЕ КОИ СЕ ПРОТИВАТ НА BAKЦИНАТА „ИЗНЕНАДНО“ ПОЧИНАЛ

Професионален бодибилдер кој веруваше во вакцината против Ковид доволно за да ги предизвика „заговорниците против вакцинацијата“ да го користат како студија на случај, ненадејно почина…

Види повеќе ПРОBAKСЕР И БОДИБИЛДЕР КОЈ ГИ ПРОЗИВАШЕ ОНИЕ КОИ СЕ ПРОТИВАТ НА BAKЦИНАТА „ИЗНЕНАДНО“ ПОЧИНАЛ
ВИШОКОТ НА СМРТНОСТ ВО АВСТРАЛИЈА ПРОДОЛЖУВА ДА СЕ ВЛОШУВА! ЕВЕ ЗОШТО!

ВИШОКОТ НА СМРТНОСТ ВО АВСТРАЛИЈА ПРОДОЛЖУВА ДА СЕ ВЛОШУВА! ЕВЕ ЗОШТО!

Австралискиот Завод за статистика штотуку ја објави својата најнова статистика за смртност од сите причини, статистика која заостанува околу 3 месеци поради времето потребно за…

Види повеќе ВИШОКОТ НА СМРТНОСТ ВО АВСТРАЛИЈА ПРОДОЛЖУВА ДА СЕ ВЛОШУВА! ЕВЕ ЗОШТО!
КРАТКО И ЈАСНО: НОВА СТУДИЈА ОТКРИВА ДЕКА мPHК BAKЦИНИТЕ ЗА KOBИД-19 ПРЕДИЗВИКАЛЕ ПОВЕЌЕ СЕРИОЗНИ НЕСАКАНИ ПОСЛЕДИЦИ ОТКОЛКУ ШТО СПРЕЧИЛЕ ХОСПИТАЛИЗАЦИИ

КРАТКО И ЈАСНО: НОВА СТУДИЈА ОТКРИВА ДЕКА мPHК BAKЦИНИТЕ ЗА KOBИД-19 ПРЕДИЗВИКАЛЕ ПОВЕЌЕ СЕРИОЗНИ НЕСАКАНИ ПОСЛЕДИЦИ ОТКОЛКУ ШТО СПРЕЧИЛЕ ХОСПИТАЛИЗАЦИИ

Вкупно, мPHК вaкцините беа поврзани со апсолутен пораст на ризикот од сериозни несакани последици од посебен медицински интерес во стапка од 12,5 на 10.000 (95%…

Види повеќе КРАТКО И ЈАСНО: НОВА СТУДИЈА ОТКРИВА ДЕКА мPHК BAKЦИНИТЕ ЗА KOBИД-19 ПРЕДИЗВИКАЛЕ ПОВЕЌЕ СЕРИОЗНИ НЕСАКАНИ ПОСЛЕДИЦИ ОТКОЛКУ ШТО СПРЕЧИЛЕ ХОСПИТАЛИЗАЦИИ