ПРОТЕЧЕ БОЛНИЧКА Е-ПОШТА ЗА РАСТ НА БРОЈОТ НА МРТВОРОДЕНЧИЊА: ПОСТОИ СОМНЕВАЊЕ НА BAKЦИНАТА ЗА KOBИД 19 (ФОТО)

ПРОТЕЧЕ БОЛНИЧКА Е-ПОШТА ЗА РАСТ НА БРОЈОТ НА МРТВОРОДЕНЧИЊА: ПОСТОИ СОМНЕВАЊЕ НА BAKЦИНАТА ЗА KOBИД 19 (ФОТО)

Во е-пошта неодамна споделена од The ​​Epoch Times, здравствениот персонал во болничкиот систем Фресно, Калифорнија наведе зголемување на „смртта на пациенти“ или мртвородени деца, тренд…

Види повеќе ПРОТЕЧЕ БОЛНИЧКА Е-ПОШТА ЗА РАСТ НА БРОЈОТ НА МРТВОРОДЕНЧИЊА: ПОСТОИ СОМНЕВАЊЕ НА BAKЦИНАТА ЗА KOBИД 19 (ФОТО)
ПРОBAKСЕР И БОДИБИЛДЕР КОЈ ГИ ПРОЗИВАШЕ ОНИЕ КОИ СЕ ПРОТИВАТ НА BAKЦИНАТА „ИЗНЕНАДНО“ ПОЧИНАЛ

ПРОBAKСЕР И БОДИБИЛДЕР КОЈ ГИ ПРОЗИВАШЕ ОНИЕ КОИ СЕ ПРОТИВАТ НА BAKЦИНАТА „ИЗНЕНАДНО“ ПОЧИНАЛ

Професионален бодибилдер кој веруваше во вакцината против Ковид доволно за да ги предизвика „заговорниците против вакцинацијата“ да го користат како студија на случај, ненадејно почина…

Види повеќе ПРОBAKСЕР И БОДИБИЛДЕР КОЈ ГИ ПРОЗИВАШЕ ОНИЕ КОИ СЕ ПРОТИВАТ НА BAKЦИНАТА „ИЗНЕНАДНО“ ПОЧИНАЛ
ПОДАТОЦИ НА ЦДЦ И ВАЕРС: ПО ПРИМАЊЕТО НА BAKЦИНА ЗА KOBИД 19 ДЕЦАТА СЕ ВО ОГРОМЕН РИЗИК ОД ДОБИВАЊЕ НУС-ПОЈАВИ И СМРТЕН ИСХОД!

ПОДАТОЦИ НА ЦДЦ И ВАЕРС: ПО ПРИМАЊЕТО НА BAKЦИНА ЗА KOBИД 19 ДЕЦАТА СЕ ВО ОГРОМЕН РИЗИК ОД ДОБИВАЊЕ НУС-ПОЈАВИ И СМРТЕН ИСХОД!

Податоците од Центарот за контрола и превенција на болести (ЦДЦ) и Системот за известување за несакани реакции од вaкцини (VAERS) го открија ризикот од вaкцината…

Види повеќе ПОДАТОЦИ НА ЦДЦ И ВАЕРС: ПО ПРИМАЊЕТО НА BAKЦИНА ЗА KOBИД 19 ДЕЦАТА СЕ ВО ОГРОМЕН РИЗИК ОД ДОБИВАЊЕ НУС-ПОЈАВИ И СМРТЕН ИСХОД!
ГЛАВНИОТ ИНВЕСТИТОР ЗАД РУСКАТА BAKЦИНА „СПУТНИК 5“ ХОСПИТАЛИЗИРАН СО ГИЛИЈАН-БАРЕ СИНДРОМ - ПОЗНАТА НЕСАКАНА РЕАКЦИЈА НА BAKЦИНИТЕ ЗА KOBИД 19

ГЛАВНИОТ ИНВЕСТИТОР ЗАД РУСКАТА BAKЦИНА „СПУТНИК 5“ ХОСПИТАЛИЗИРАН СО ГИЛИЈАН-БАРЕ СИНДРОМ – ПОЗНАТА НЕСАКАНА РЕАКЦИЈА НА BAKЦИНИТЕ ЗА KOBИД 19

Олигархот и главниот инвеститор зад руската „вaкцина“ Спутник V беше хоспитализиран со синдром Гилијан-Баре, што е позната несакана реакција на вaкцините за Кoвид19. „Анатолиј Чубаис…

Види повеќе ГЛАВНИОТ ИНВЕСТИТОР ЗАД РУСКАТА BAKЦИНА „СПУТНИК 5“ ХОСПИТАЛИЗИРАН СО ГИЛИЈАН-БАРЕ СИНДРОМ – ПОЗНАТА НЕСАКАНА РЕАКЦИЈА НА BAKЦИНИТЕ ЗА KOBИД 19