ЖАН МИТРЕВ ПРАВЕЛ ЕКСПЕРИМЕНТИ ВРЗ НАС, А САЛИ И ФИЛИПЧЕ СЕ КРИЕЛЕ?! ЈАВНОТО ОБВИНИТЕЛСТВО Е НА ПОТЕГ, ПРЕМИЕРАТА НА „НЕЧИСТА КРВ“ ЈА РАЗБРАНУВА МАКЕДОНСКАТА ЈАВНОСТ (ВИДЕО)

ЖАН МИТРЕВ ПРАВЕЛ ЕКСПЕРИМЕНТИ ВРЗ НАС, А САЛИ И ФИЛИПЧЕ СЕ КРИЕЛЕ?! ЈАВНОТО ОБВИНИТЕЛСТВО Е НА ПОТЕГ, ПРЕМИЕРАТА НА „НЕЧИСТА КРВ“ ЈА РАЗБРАНУВА МАКЕДОНСКАТА ЈАВНОСТ (ВИДЕО)

„Јавно обвинителство да им помогне на граѓаните, сиротките жални граѓани! Бевме трети во свет по смртност! Кај Жан Митрев имало најмногу починати. Знаеле за жалбите…

Види повеќе ЖАН МИТРЕВ ПРАВЕЛ ЕКСПЕРИМЕНТИ ВРЗ НАС, А САЛИ И ФИЛИПЧЕ СЕ КРИЕЛЕ?! ЈАВНОТО ОБВИНИТЕЛСТВО Е НА ПОТЕГ, ПРЕМИЕРАТА НА „НЕЧИСТА КРВ“ ЈА РАЗБРАНУВА МАКЕДОНСКАТА ЈАВНОСТ (ВИДЕО)