НАСА ПОДГОТВУВА СТУДИЈА ЗА НЛО

НАСА ПОДГОТВУВА СТУДИЈА ЗА НЛО

Студија за НЛО од тим научници на НАСА започна во понеделникот, при што истражувачи од различни дисциплини истражуваат некласифицирани податоци за подобро да ги разберат…

Види повеќе НАСА ПОДГОТВУВА СТУДИЈА ЗА НЛО