(ФОТО) СРБИ И МАКЕДОНЦИ ЗАЕДНО НА ТРИБИНИТЕ ЗА НОВАК ЃОКОВИЌ!

(ФОТО) СРБИ И МАКЕДОНЦИ ЗАЕДНО НА ТРИБИНИТЕ ЗА НОВАК ЃОКОВИЌ!

Како и во полуфиналето, и во финалето на трибините во Белград имаше голем број Македонци кои го поддржуваа светскиот рекет број 1, Новак Ѓоковиќ. За…

Види повеќе (ФОТО) СРБИ И МАКЕДОНЦИ ЗАЕДНО НА ТРИБИНИТЕ ЗА НОВАК ЃОКОВИЌ!