ТРАНСХУМАНИЗМОТ Е НОВАТА РЕЛИГИЈА НА МОДЕРНОТО ВРЕМЕ

ТРАНСХУМАНИЗМОТ Е НОВАТА РЕЛИГИЈА НА МОДЕРНОТО ВРЕМЕ

Сведоци сме на раѓање на нова вера. Тоа не е теистичка религија. Навистина, за разлика од христијанството, јудаизмот и исламот, тој го заменува личниот однос…

Види повеќе ТРАНСХУМАНИЗМОТ Е НОВАТА РЕЛИГИЈА НА МОДЕРНОТО ВРЕМЕ
ОТКРИЕНО: ПАПАТА, БИН ЗАЈЕД И ОСТАНАТИТЕ ВЕРСКИ ЛИДЕРИ КРУНИСАА НОВА РЕЛИГИЈА - ЕВЕ ШТО Е „КРИСЛАМ“ И ЗОШТО ИСУС Е ЗАБРАНЕТ (ВИДЕО)

ОТКРИЕНО: ПАПАТА, БИН ЗАЈЕД И ОСТАНАТИТЕ ВЕРСКИ ЛИДЕРИ КРУНИСАА НОВА РЕЛИГИЈА – ЕВЕ ШТО Е „КРИСЛАМ“ И ЗОШТО ИСУС Е ЗАБРАНЕТ (ВИДЕО)

И додека нашите очи беа вперени во војните, додека медиумите нè бомбардираат со најави за глад, зима и студено време, во тоа време беше формирана…

Види повеќе ОТКРИЕНО: ПАПАТА, БИН ЗАЈЕД И ОСТАНАТИТЕ ВЕРСКИ ЛИДЕРИ КРУНИСАА НОВА РЕЛИГИЈА – ЕВЕ ШТО Е „КРИСЛАМ“ И ЗОШТО ИСУС Е ЗАБРАНЕТ (ВИДЕО)