СМРТНИТЕ СЛУЧАИ ОД KOBИД ВО НОВ ЗЕЛАНД СЕ ИСКАЧИЈА НА РЕКОРДНО ВИСОКО НИВО! НАУЧНИЦИТЕ ТВРДАТ ДЕКА НАЦИЈАТА Е РАНЛИВА ЗАТОА ШТО ПРЕДОЛГО БИЛА ИЗОЛИРАНА ПОД СТРАТЕГИЈА ВО СТИЛОТ НА КИНА

СМРТНИТЕ СЛУЧАИ ОД KOBИД ВО НОВ ЗЕЛАНД СЕ ИСКАЧИЈА НА РЕКОРДНО ВИСОКО НИВО! НАУЧНИЦИТЕ ТВРДАТ ДЕКА НАЦИЈАТА Е РАНЛИВА ЗАТОА ШТО ПРЕДОЛГО БИЛА ИЗОЛИРАНА ПОД СТРАТЕГИЈА ВО СТИЛОТ НА КИНА

Стапката на смртност од/со Кoвид достигна рекордно високо ниво во Нов Зеланд бидејќи земјата се соочува со нов бран Омикрон, и покрај високите нивоа на…

Види повеќе СМРТНИТЕ СЛУЧАИ ОД KOBИД ВО НОВ ЗЕЛАНД СЕ ИСКАЧИЈА НА РЕКОРДНО ВИСОКО НИВО! НАУЧНИЦИТЕ ТВРДАТ ДЕКА НАЦИЈАТА Е РАНЛИВА ЗАТОА ШТО ПРЕДОЛГО БИЛА ИЗОЛИРАНА ПОД СТРАТЕГИЈА ВО СТИЛОТ НА КИНА