СВЕТСКИОТ ПОРЕДОК СЕ МЕНУВА - ДАЛИ САД СЕ НАОЃААТ ПРЕД КОНЕЧЕН ПАД?!

СВЕТСКИОТ ПОРЕДОК СЕ МЕНУВА – ДАЛИ САД СЕ НАОЃААТ ПРЕД КОНЕЧЕН ПАД?!

ГЛОБАЛНИОТ светски поредок се чини дека се менува со брзина што не е забележана од крајот на Студената војна, при што брзо се појавуваат нови…

Види повеќе СВЕТСКИОТ ПОРЕДОК СЕ МЕНУВА – ДАЛИ САД СЕ НАОЃААТ ПРЕД КОНЕЧЕН ПАД?!
КЛАУС ШВАБ: „ИМАМЕ СРЕДСТВА ДА НАМЕТНЕМЕ ЕДНА СВЕТСКА ВЛАДА“

КЛАУС ШВАБ: „ИМАМЕ СРЕДСТВА ДА НАМЕТНЕМЕ ЕДНА СВЕТСКА ВЛАДА“

Светски економски форум (СЕФ), Давос, 24 мај 2022 година: Клаус Шваб кажува во просторијата полна со политички и корпоративни раководители и научници на СЕФ: „Да…

Види повеќе КЛАУС ШВАБ: „ИМАМЕ СРЕДСТВА ДА НАМЕТНЕМЕ ЕДНА СВЕТСКА ВЛАДА“
ЕВРОПА ВРИЕ! ПО МИЛИОНСКИТЕ ПРОТЕСТИ НА ХОЛАНДСКИТЕ ФАРМЕРИ, СЕГА И ГЕРМАНЦИТЕ И ИТАЛИЈАНЦИТЕ ИМ СЕ ПРИКЛУЧУВААТ ВО БОРБАТА ПРОТИВ НОВИОТ СВЕТСКИ ПОРЕДОК!!!

(ВИДЕА) ЕВРОПА ВРИЕ! ПО МИЛИОНСКИТЕ ПРОТЕСТИ НА ХОЛАНДСКИТЕ ФАРМЕРИ, СЕГА И ГЕРМАНЦИТЕ И ИТАЛИЈАНЦИТЕ ИМ СЕ ПРИКЛУЧУВААТ ВО БОРБАТА ПРОТИВ НОВИОТ СВЕТСКИ ПОРЕДОК!

Холаднските фармери деновиве ја кренаа Холандија на нозе, а милионските протести (за кои, патем, воопшто не се известува, или премногу малку се известува на главните…

Види повеќе (ВИДЕА) ЕВРОПА ВРИЕ! ПО МИЛИОНСКИТЕ ПРОТЕСТИ НА ХОЛАНДСКИТЕ ФАРМЕРИ, СЕГА И ГЕРМАНЦИТЕ И ИТАЛИЈАНЦИТЕ ИМ СЕ ПРИКЛУЧУВААТ ВО БОРБАТА ПРОТИВ НОВИОТ СВЕТСКИ ПОРЕДОК!