МОСКВА: АМЕРИКА ПЛАНИРА ДА ЈА ОБВИНИ РУСИЈА ЗА УПОТРЕБА НА НУКЛЕАРНО ОРУЖЈЕ ВО УКРАИНА

МОСКВА: АМЕРИКА ПЛАНИРА ДА ЈА ОБВИНИ РУСИЈА ЗА УПОТРЕБА НА НУКЛЕАРНО ОРУЖЈЕ ВО УКРАИНА

Министерството има информации за подготовка од страна на САД на провокации со цел да се обвинат руските вооружени сили за употреба на хемиско, биолошко или…

Види повеќе МОСКВА: АМЕРИКА ПЛАНИРА ДА ЈА ОБВИНИ РУСИЈА ЗА УПОТРЕБА НА НУКЛЕАРНО ОРУЖЈЕ ВО УКРАИНА