МЕДВЕДЕВ: РУСИЈА ИМА ПОТПОЛНО ПРАВО ДА УПОТРЕБИ НУКЛЕАРНО ОРУЖЈЕ

МЕДВЕДЕВ: РУСИЈА ИМА ПОТПОЛНО ПРАВО ДА УПОТРЕБИ НУКЛЕАРНО ОРУЖЈЕ

„Русија ќе стори сé за да спречи појава на нуклеарно оружје кај нејзините непријателски соседи, на пример, во Украина“, изјави заменик-шефот на Советот за безбедност…

Види повеќе МЕДВЕДЕВ: РУСИЈА ИМА ПОТПОЛНО ПРАВО ДА УПОТРЕБИ НУКЛЕАРНО ОРУЖЈЕ