ГЛАВНИОТ ИНВЕСТИТОР ЗАД РУСКАТА BAKЦИНА „СПУТНИК 5“ ХОСПИТАЛИЗИРАН СО ГИЛИЈАН-БАРЕ СИНДРОМ - ПОЗНАТА НЕСАКАНА РЕАКЦИЈА НА BAKЦИНИТЕ ЗА KOBИД 19

ГЛАВНИОТ ИНВЕСТИТОР ЗАД РУСКАТА BAKЦИНА „СПУТНИК 5“ ХОСПИТАЛИЗИРАН СО ГИЛИЈАН-БАРЕ СИНДРОМ – ПОЗНАТА НЕСАКАНА РЕАКЦИЈА НА BAKЦИНИТЕ ЗА KOBИД 19

Олигархот и главниот инвеститор зад руската „вaкцина“ Спутник V беше хоспитализиран со синдром Гилијан-Баре, што е позната несакана реакција на вaкцините за Кoвид19. „Анатолиј Чубаис…

Види повеќе ГЛАВНИОТ ИНВЕСТИТОР ЗАД РУСКАТА BAKЦИНА „СПУТНИК 5“ ХОСПИТАЛИЗИРАН СО ГИЛИЈАН-БАРЕ СИНДРОМ – ПОЗНАТА НЕСАКАНА РЕАКЦИЈА НА BAKЦИНИТЕ ЗА KOBИД 19
ТВИТЕР ЦЕНЗУРИРАШЕ ПОЗНАТ ИЗРАЕЛСКИ ЛЕКАР И НАУЧНИК ПОВРЕДЕН ОД ИНЈЕКЦИЈАТА НА ФAJЗЕР

ТВИТЕР ЦЕНЗУРИРАШЕ ПОЗНАТ ИЗРАЕЛСКИ ЛЕКАР И НАУЧНИК ПОВРЕДЕН ОД ИНЈЕКЦИЈАТА НА ФAJЗЕР

Твитер минатата недела го цензурираше тројно вaкцинираниот Д-р. Шмуел Шапира, MD, MPH, бидејќи сугерираше дека може да има врска помеѓу појавата на мајмунски сипаници и…

Види повеќе ТВИТЕР ЦЕНЗУРИРАШЕ ПОЗНАТ ИЗРАЕЛСКИ ЛЕКАР И НАУЧНИК ПОВРЕДЕН ОД ИНЈЕКЦИЈАТА НА ФAJЗЕР
ГЕРМАНСКАТА ВЛАДА ПРИЗНАВА ДЕКА BAKЦИНИТЕ ЗА KOBИД ПРЕДИЗВИКУВААТ СЕРИОЗНИ ПОВРЕДИ КАЈ ЕДЕН ПАЦИЕНТ НА 5.000 ДОЗИ - НО НИВНИТЕ СОПСТВЕНИ ПОДАТОЦИ ПОКАЖУВААТ ДЕКА ВИСТИНСКАТА СТАПКА Е ЕДЕН НА 300 ДОЗИ

ГЕРМАНСКАТА ВЛАДА ПРИЗНАВА ДЕКА BAKЦИНИТЕ ЗА KOBИД ПРЕДИЗВИКУВААТ СЕРИОЗНИ ПОВРЕДИ КАЈ ЕДЕН ПАЦИЕНТ НА 5.000 ДОЗИ – НО НИВНИТЕ СОПСТВЕНИ ПОДАТОЦИ ПОКАЖУВААТ ДЕКА ВИСТИНСКАТА СТАПКА Е ЕДЕН НА 300 ДОЗИ

Германската влада во средата изненадно и неочекувано, но јавно призна дека вaкцините против Кoвид предизвикуваат сериозни несакани ефекти за една на секои 5.000 дози. Во…

Види повеќе ГЕРМАНСКАТА ВЛАДА ПРИЗНАВА ДЕКА BAKЦИНИТЕ ЗА KOBИД ПРЕДИЗВИКУВААТ СЕРИОЗНИ ПОВРЕДИ КАЈ ЕДЕН ПАЦИЕНТ НА 5.000 ДОЗИ – НО НИВНИТЕ СОПСТВЕНИ ПОДАТОЦИ ПОКАЖУВААТ ДЕКА ВИСТИНСКАТА СТАПКА Е ЕДЕН НА 300 ДОЗИ
ФЕДЕРАЛНИТЕ ВЛАСТИ СОБИРААТ ИЗВЕШТАИ ЗА „НЕСАКАНИ ЕФЕКТИ“ ОД BAKЦИНАТА

ФЕДЕРАЛНИТЕ ВЛАСТИ СОБИРААТ ИЗВЕШТАИ ЗА „НЕСАКАНИ ЕФЕКТИ“ ОД BAKЦИНАТА

Од Clayton Fox, RealClearInvestigations Откако Управата за Храна и Лекoви (FDA) на САД ги одобри првите вaкцини за КOВИД-19 кон крајот на 2020 година, владата…

Види повеќе ФЕДЕРАЛНИТЕ ВЛАСТИ СОБИРААТ ИЗВЕШТАИ ЗА „НЕСАКАНИ ЕФЕКТИ“ ОД BAKЦИНАТА