СТАНАВМЕ ОФИЦИЈАЛНИ ПОДДРЖУВАЧИ НА НАЦИЗМОТ И ТОА ВО ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ! ЕВЕ КОИ СЕ ДРУГИТЕ ЗЕМЈИ (ФОТО)

СТАНАВМЕ ОФИЦИЈАЛНИ ПОДДРЖУВАЧИ НА НАЦИЗМОТ И ТОА ВО ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ! ЕВЕ КОИ СЕ ДРУГИТЕ ЗЕМЈИ (ФОТО)

52 земји, вклучувајќи ги Германија, Италија и Австрија, вчера гласаа во ОН ПРОТИВ годишната руска резолуција за борба против глорификацијата на нацизмот. Пред една година…

Види повеќе СТАНАВМЕ ОФИЦИЈАЛНИ ПОДДРЖУВАЧИ НА НАЦИЗМОТ И ТОА ВО ОБЕДИНЕТИТЕ НАЦИИ! ЕВЕ КОИ СЕ ДРУГИТЕ ЗЕМЈИ (ФОТО)