ВИКТОР ОРБАН СРЕДЕ АМЕРИКА: „ГЛОБАЛИСТИТЕ МОЖАТ ЗАЕДНО ДА ОДАТ ВО ПЕКОЛОТ!“ (ВИДЕО)

ВИКТОР ОРБАН СРЕДЕ АМЕРИКА: „ГЛОБАЛИСТИТЕ МОЖАТ ЗАЕДНО ДА ОДАТ ВО ПЕКОЛОТ!“ (ВИДЕО)

Унгарскиот премиер Виктор Орбан ја крена на нозе толпата на Конференцијата за политичко дејствување на Конзервативната политика (CPAC) во Тексас, откако им рече на глобалистите…

Види повеќе ВИКТОР ОРБАН СРЕДЕ АМЕРИКА: „ГЛОБАЛИСТИТЕ МОЖАТ ЗАЕДНО ДА ОДАТ ВО ПЕКОЛОТ!“ (ВИДЕО)