ОРБАН: СУДИРОТ ВО УКРАИНА ЌЕ ЈА ОКОНЧА ЗАПАДНАТА ДОМИНАЦИЈА НА ГЛОБАЛНО НИВО

ОРБАН: СУДИРОТ ВО УКРАИНА ЌЕ ЈА ОКОНЧА ЗАПАДНАТА ДОМИНАЦИЈА НА ГЛОБАЛНО НИВО

Конфликтот во Украина има потенцијал демонстративно да стави крај на западната доминација на глобално ниво, најави унгарскиот премиер Виктор Орбан. Во интервју за германскиот магазин…

Види повеќе ОРБАН: СУДИРОТ ВО УКРАИНА ЌЕ ЈА ОКОНЧА ЗАПАДНАТА ДОМИНАЦИЈА НА ГЛОБАЛНО НИВО