ВЕЛИГДЕН СЕ СЛАВИ И ВО ГЛАВНАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА ВО ОСЛОБОДЕНИОТ МАРИУПОЛ (ВИДЕО)

ВЕЛИГДЕН СЕ СЛАВИ И ВО ГЛАВНАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА ВО ОСЛОБОДЕНИОТ МАРИУПОЛ (ВИДЕО)

Празникот Велигден се слави во главната православна црква во ослободениот Мариупол, на која се видливи траги од гранатирањето на украинските националисти, јавува дописникот на РИА…

Види повеќе ВЕЛИГДЕН СЕ СЛАВИ И ВО ГЛАВНАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА ВО ОСЛОБОДЕНИОТ МАРИУПОЛ (ВИДЕО)