ВАШИНГТОН ПОСТ: КОВИД ПОВЕЌЕ НЕ Е ПАНДЕМИЈА НА НЕВАКЦИНИРАНИТЕ. ЕВЕ ЗОШТО.

ВАШИНГТОН ПОСТ: КОВИД ПОВЕЌЕ НЕ Е ПАНДЕМИЈА НА НЕВАКЦИНИРАНИТЕ. ЕВЕ ЗОШТО.

За прв пат, мнозинството Американци кои умираат од коронавирусот ја примија барем примарната доза на вакцината, известува американски Вашингтон Пост. Педесет и осум проценти од…

Види повеќе ВАШИНГТОН ПОСТ: КОВИД ПОВЕЌЕ НЕ Е ПАНДЕМИЈА НА НЕВАКЦИНИРАНИТЕ. ЕВЕ ЗОШТО.