ПОГЛЕДНЕТЕ: ПРОФЕСОР ПЕРОН ПОДНЕСУВА ТУЖБА ПРОТИВ БИЛ ГЕЈТС ПОРАДИ KOBИД (ВИДЕО)

ПОГЛЕДНЕТЕ: ПРОФЕСОР ПЕРОН ПОДНЕСУВА ТУЖБА ПРОТИВ БИЛ ГЕЈТС ПОРАДИ KOBИД (ВИДЕО)

За време на предавањето на професорот Кристијан Перон (Christian Perronne) во Европскиот парламент во Стразбур, со задоволство дознавме дека е поднесена тужба против Бил Гејтс.…

Види повеќе ПОГЛЕДНЕТЕ: ПРОФЕСОР ПЕРОН ПОДНЕСУВА ТУЖБА ПРОТИВ БИЛ ГЕЈТС ПОРАДИ KOBИД (ВИДЕО)