(ФОТО) ФАТЕНИ ЖИВИ! ПЛАТЕНАТА KOBИД ПРОПАГАНДА НА ТВИТЕР ИНФЛУЕНСЕРИТЕ!

(ФОТО) ФАТЕНИ ЖИВИ! ПЛАТЕНАТА KOBИД ПРОПАГАНДА НА ТВИТЕР ИНФЛУЕНСЕРИТЕ!

Истата објава не до збор, туку до буква. Овојпат овие ПЛАТЕНИЦИ во буквална смисла на зборот се фатени живи! Прашањето не е кои и колку…

Види повеќе (ФОТО) ФАТЕНИ ЖИВИ! ПЛАТЕНАТА KOBИД ПРОПАГАНДА НА ТВИТЕР ИНФЛУЕНСЕРИТЕ!