НЕЗГОДНАТА ВИСТИНА ЗА ШУМСКИТЕ ПОЖАРИ ВО ФРАНЦИЈА

НЕЗГОДНАТА ВИСТИНА ЗА ШУМСКИТЕ ПОЖАРИ ВО ФРАНЦИЈА

Политичарите очајно се обидуваат да ги обвинат климатските промени Минатиот месец, премиерката на Франција, Елизабет Борн, го посети југозападниот дел на земјата за да им…

Види повеќе НЕЗГОДНАТА ВИСТИНА ЗА ШУМСКИТЕ ПОЖАРИ ВО ФРАНЦИЈА