УДАРНО! БАЈДЕН: „ПAHДЕМИЈАТА Е ЗАВРШЕНА!!!“ (ВИДЕО)

УДАРНО! БАЈДЕН: „ПAHДЕМИЈАТА Е ЗАВРШЕНА!!!“ (ВИДЕО)

За ова дефинитнво не ве известија главните медиуми. Значи, кога изјавите на американскиот претседател Бајден им одговараат, со нив ги полнат насловните страници, а кога…

Види повеќе УДАРНО! БАЈДЕН: „ПAHДЕМИЈАТА Е ЗАВРШЕНА!!!“ (ВИДЕО)