ПРОТЕСТИ ВО ГЕРМАНИЈА ПОРАДИ ТЕШКАТА СИТУАЦИЈА ВО ЕНЕРГЕТСКИОТ СЕКТОР

ПРОТЕСТИ ВО ГЕРМАНИЈА ПОРАДИ ТЕШКАТА СИТУАЦИЈА ВО ЕНЕРГЕТСКИОТ СЕКТОР

Илјадници демонстранти демонстрираа во источна Германија против енергетската политика на федералната влада и кризата во Украина, јавува ДПА, повикувајќи се на претставници на органите на…

Види повеќе ПРОТЕСТИ ВО ГЕРМАНИЈА ПОРАДИ ТЕШКАТА СИТУАЦИЈА ВО ЕНЕРГЕТСКИОТ СЕКТОР