ДА СЕ ИСЧИСТИ СИРИЈА ОД АМЕРИКАНЦИТЕ?! ЗА ШТО СЕ ДОГОВОРИЈА ПУТИН И ЕРДОГАН?!

ДА СЕ ИСЧИСТИ СИРИЈА ОД АМЕРИКАНЦИТЕ?! ЗА ШТО СЕ ДОГОВОРИЈА ПУТИН И ЕРДОГАН?!

Продолжуваат да се појавуваат нови детали од разговорите меѓу Владимир Путин и Реџеп Таип Ердоган што се одржаа на 5 август во Сочи, пренесува познатиот…

Види повеќе ДА СЕ ИСЧИСТИ СИРИЈА ОД АМЕРИКАНЦИТЕ?! ЗА ШТО СЕ ДОГОВОРИЈА ПУТИН И ЕРДОГАН?!