ПУТИНОВИОТ ГОВОР КОЈ ГО МЕНУВА ТЕКОТ НА ИДНИНАТА И ИСТОРИЈАТА: КОЛАПСОТ НА ЗАПАДНАТА ХЕГЕМОНИЈА Е НЕПОВРАТЕН, НИКОГАШ ПОВЕЌЕ НЕМА ДА БИДЕ ИСТО

ПУТИНОВИОТ ГОВОР КОЈ ГО МЕНУВА ТЕКОТ НА ИДНИНАТА И ИСТОРИЈАТА: КОЛАПСОТ НА ЗАПАДНАТА ХЕГЕМОНИЈА Е НЕПОВРАТЕН, НИКОГАШ ПОВЕЌЕ НЕМА ДА БИДЕ ИСТО

Рускиот претседател Владимир Путин се обрати во Кремљ како дел од церемонијата по повод анексијата на четири украински региони. Резултатите се познати, правото на самоопределување…

Види повеќе ПУТИНОВИОТ ГОВОР КОЈ ГО МЕНУВА ТЕКОТ НА ИДНИНАТА И ИСТОРИЈАТА: КОЛАПСОТ НА ЗАПАДНАТА ХЕГЕМОНИЈА Е НЕПОВРАТЕН, НИКОГАШ ПОВЕЌЕ НЕМА ДА БИДЕ ИСТО