ДАЛИ ВЛЕГОВМЕ ВО НОВИОТ „СРЕДЕН“ ВЕК?

ДАЛИ ВЛЕГОВМЕ ВО НОВИОТ „СРЕДЕН“ ВЕК?

Автор МН Гордон, преку EconomicPrism.com Економијата на САД веќе е во рецесија. Само податоците за Бруто Домашниот Производ (БДП) покажуваат дека економијата е намалена и…

Види повеќе ДАЛИ ВЛЕГОВМЕ ВО НОВИОТ „СРЕДЕН“ ВЕК?