СЛУШНЕТЕ ЈА МОЌНАТА ПОРАКА ДО СИТЕ АКТИВИСТИ ЗА СЛОБОДА ОД РОБЕРТ Ф. КЕНЕДИ: „ЌЕ ВИ ЗЕМАТ СÈ“ (ВИДЕО)

СЛУШНЕТЕ ЈА МОЌНАТА ПОРАКА ДО СИТЕ АКТИВИСТИ ЗА СЛОБОДА ОД РОБЕРТ Ф. КЕНЕДИ: „ЌЕ ВИ ЗЕМАТ СÈ“ (ВИДЕО)

Ретко имаме можност да слушнеме вакви инспиративни зборови. И дотолку повеќе што тие доаѓаат од еден Кенеди. Роберт Ф. Кенеди Јуниор е адвокат и активист…

Види повеќе СЛУШНЕТЕ ЈА МОЌНАТА ПОРАКА ДО СИТЕ АКТИВИСТИ ЗА СЛОБОДА ОД РОБЕРТ Ф. КЕНЕДИ: „ЌЕ ВИ ЗЕМАТ СÈ“ (ВИДЕО)