ИЛОН МАСК ГО ПОДДРЖУВА ГУВЕРНЕРОТ НА ФЛОРИДА РОН ДЕСАНТИС ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗБОРИ ВО 2024

ИЛОН МАСК ГО ПОДДРЖУВА ГУВЕРНЕРОТ НА ФЛОРИДА РОН ДЕСАНТИС ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗБОРИ ВО 2024

Политичките експерти му даваат високи оценки на Десантис, кој се смета за потенцијален предизвикувач на поранешниот претседател Доналд Трамп меѓу републиканците за претседателските избори. Милијардерот…

Види повеќе ИЛОН МАСК ГО ПОДДРЖУВА ГУВЕРНЕРОТ НА ФЛОРИДА РОН ДЕСАНТИС ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗБОРИ ВО 2024
РОН ДЕСАНТИС, ГУВЕРНЕРОТ НА ФЛОРИДА ИЗЈАВИ ДЕКА ВО НЕГОВАТА ДРЖАВА НЕМА ДА СЕ ПОЧИТУВА АПСОЛУТНО НИТУ ЕДЕН ПРЕДЛОГ ИЛИ ОДЛУКА НА СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ (ВИДЕО)

РОН ДЕСАНТИС, ГУВЕРНЕРОТ НА ФЛОРИДА ИЗЈАВИ ДЕКА ВО НЕГОВАТА ДРЖАВА НЕМА ДА СЕ ПОЧИТУВА АПСОЛУТНО НИТУ ЕДЕН ПРЕДЛОГ ИЛИ ОДЛУКА НА СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ (ВИДЕО)

Рон ДеСантис, гувернерот на Флорида кој беше еден од ретките кои јавно се спротивставија на кoрона хистеријата во измиантите 2 ипол години и кој беше…

Види повеќе РОН ДЕСАНТИС, ГУВЕРНЕРОТ НА ФЛОРИДА ИЗЈАВИ ДЕКА ВО НЕГОВАТА ДРЖАВА НЕМА ДА СЕ ПОЧИТУВА АПСОЛУТНО НИТУ ЕДЕН ПРЕДЛОГ ИЛИ ОДЛУКА НА СВЕТСКИОТ ЕКОНОМСКИ ФОРУМ (ВИДЕО)
ГУВЕРНЕРОТ НА ФЛОРИДА ДеСАНТИС: „ДОДЕКА СУМ ТУКА НЕМА ДА ИМА BAKЦИНАЦИЈА ЗА KOBИД ЗА ДЕЦА!“ (ВИДЕО)

ГУВЕРНЕРОТ НА ФЛОРИДА ДеСАНТИС: „ДОДЕКА СУМ ТУКА НЕМА ДА ИМА BAKЦИНАЦИЈА ЗА KOBИД ЗА ДЕЦА!“ (ВИДЕО)

За време на мандатот на гувернерот на Флорида, Рон ДеСантис (Р), децата во државата нема да мора да примаат експериментална мPHК вaкцина за Кoвид. Гувернерот…

Види повеќе ГУВЕРНЕРОТ НА ФЛОРИДА ДеСАНТИС: „ДОДЕКА СУМ ТУКА НЕМА ДА ИМА BAKЦИНАЦИЈА ЗА KOBИД ЗА ДЕЦА!“ (ВИДЕО)
ДеСАНТИС ЌЕ ОБЈАВИ КАНДИДАТУРА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА САД ПО ИЗБОРИТЕ ЗА КОНГРЕСОТ

ДеСАНТИС ЌЕ ОБЈАВИ КАНДИДАТУРА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА САД ПО ИЗБОРИТЕ ЗА КОНГРЕСОТ

Роџер Стоун верува дека гувернерот на Флорида Рон Де Сантис има намера да се кандидира за претседател и дека ќе ја објави својата кандидатура по…

Види повеќе ДеСАНТИС ЌЕ ОБЈАВИ КАНДИДАТУРА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА САД ПО ИЗБОРИТЕ ЗА КОНГРЕСОТ
ДеСАНТИС: ГИ ОТФРЛИВМЕ „ЕЛИТИТЕ“ - ПОГРЕШИЈА ВО СÈ, КАКО И СО мPHК BAKЦИНИТЕ (ВИДЕО)

ДеСАНТИС: ГИ ОТФРЛИВМЕ „ЕЛИТИТЕ“ – ПОГРЕШИЈА ВО СÈ, КАКО И СО мPHК BAKЦИНИТЕ (ВИДЕО)

Епски говор во кој гувернерот на Флорида го оспорува корпоратизмот, раководството на Републиканската партија и неуспесите во политиката на режимот на Бајден. Гувернерот на Флорида,…

Види повеќе ДеСАНТИС: ГИ ОТФРЛИВМЕ „ЕЛИТИТЕ“ – ПОГРЕШИЈА ВО СÈ, КАКО И СО мPHК BAKЦИНИТЕ (ВИДЕО)
ДеСАНТИС ИСПРАТИ ПОЛИЦИЈА ДА ГО ОТСТРАНАТ СУСПЕНДИРАНИОТ ЈАВЕН ОБВИНИТЕЛ „ФИНАНСИРАН ОД СОРОС“

ДеСАНТИС ИСПРАТИ ПОЛИЦИЈА ДА ГО ОТСТРАНАТ СУСПЕНДИРАНИОТ ЈАВЕН ОБВИНИТЕЛ „ФИНАНСИРАН ОД СОРОС“

Гувернерот на Флорида, Рон Де Сантис, го суспендира државниот обвинител Ендрју Ворен затоа што „избрал и избирал кои закони да ги спроведува врз основа на…

Види повеќе ДеСАНТИС ИСПРАТИ ПОЛИЦИЈА ДА ГО ОТСТРАНАТ СУСПЕНДИРАНИОТ ЈАВЕН ОБВИНИТЕЛ „ФИНАНСИРАН ОД СОРОС“