МИЛИЈАРДИ ЗА УКРАИНА ДОДЕКА АМЕРИКА СЕ РАСПАЃА

МИЛИЈАРДИ ЗА УКРАИНА ДОДЕКА АМЕРИКА СЕ РАСПАЃА

Пишува: Ron Paul Има видео клип што се шири наоколу на кој се гледа како претседателот Бајден зборува на неодамнешниот самит на НАТО за седумте…

Види повеќе МИЛИЈАРДИ ЗА УКРАИНА ДОДЕКА АМЕРИКА СЕ РАСПАЃА