РОЏЕР ВОТЕРС, ОСНОВАЧОТ НА ПИНК ФЛОЈД, НА CNN ГО НАРЕЧЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ БАЈДЕН ВОЕН ЗЛОСТОРНИК, А НАТО ГЛАВЕН ВИНОВНИК ЗА ВОЈНАТА ВО УКРАИНА

РОЏЕР ВОТЕРС, ОСНОВАЧОТ НА ПИНК ФЛОЈД, НА CNN ГО НАРЕЧЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ БАЈДЕН ВОЕН ЗЛОСТОРНИК, А НАТО ГЛАВЕН ВИНОВНИК ЗА ВОЈНАТА ВО УКРАИНА

Претседателот на САД, Џозеф Бајден, „долева масло на огнот во ситуацијата околу Украина“, изјави Роџер Вотерс, еден од основачите на групата „Пинк Флојд“, пренесува Си-Ен-Ен.…

Види повеќе РОЏЕР ВОТЕРС, ОСНОВАЧОТ НА ПИНК ФЛОЈД, НА CNN ГО НАРЕЧЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ БАЈДЕН ВОЕН ЗЛОСТОРНИК, А НАТО ГЛАВЕН ВИНОВНИК ЗА ВОЈНАТА ВО УКРАИНА