ВИДЕАТА ШТО ПОКАЖУВААТ ЕГЗЕКУЦИЈА НА РУСКИ ЗАРОБЕНИЦИ ВО УКРАИНА СЕ АВТЕНТИЧНИ - ЊУЈОРК ТАЈМС

ВИДЕАТА ШТО ПОКАЖУВААТ ЕГЗЕКУЦИЈА НА РУСКИ ЗАРОБЕНИЦИ ВО УКРАИНА СЕ АВТЕНТИЧНИ – ЊУЈОРК ТАЈМС

Снимките сугерираат дека заробените трупи биле „убиени од непосредна близина“, инсистира американскиот весник. Њујорк тајмс вели дека ја потврдил автентичноста на видеата што се појавија…

Види повеќе ВИДЕАТА ШТО ПОКАЖУВААТ ЕГЗЕКУЦИЈА НА РУСКИ ЗАРОБЕНИЦИ ВО УКРАИНА СЕ АВТЕНТИЧНИ – ЊУЈОРК ТАЈМС