ДАЛИ ЗАПАДОТ ТАЈНО ЈА ПОМАГА РУСИЈА?! ЕВЕ КОЛКУ ПОВЕЌЕ ПАРИ ЗАРАБОТИЛЕ РУСИТЕ ГОДИНАВА ЗА РАЗЛИКА ОД 2021 ГОДИНА

ДАЛИ ЗАПАДОТ ТАЈНО ЈА ПОМАГА РУСИЈА?! ЕВЕ КОЛКУ ПОВЕЌЕ ПАРИ ЗАРАБОТИЛЕ РУСИТЕ ГОДИНАВА ЗА РАЗЛИКА ОД 2021 ГОДИНА

Суфицитот на руската тековна сметка достигна 167 милијарди долари од јануари до јули, потпомогнат од силните енергетски приходи. Тоа е дури 3 пати повеќе од…

Види повеќе ДАЛИ ЗАПАДОТ ТАЈНО ЈА ПОМАГА РУСИЈА?! ЕВЕ КОЛКУ ПОВЕЌЕ ПАРИ ЗАРАБОТИЛЕ РУСИТЕ ГОДИНАВА ЗА РАЗЛИКА ОД 2021 ГОДИНА