ЗОШТО РУСКАТА ГЕОПОЛИТИЧКА ПОЛОЖБА НИКОГАШ НЕ БИЛА ПОДОБРА?!

ЗОШТО ГЕОПОЛИТИЧКАТА ПОЛОЖБА НА РУСИЈА НИКОГАШ НЕ БИЛА ПОДОБРА?!

Еден од најголемите геополитички настани во последните двесте години се случува во моментов и поминува речиси целосно незабележано. Не, не зборувам за можноста Кина да…

Види повеќе ЗОШТО ГЕОПОЛИТИЧКАТА ПОЛОЖБА НА РУСИЈА НИКОГАШ НЕ БИЛА ПОДОБРА?!