(ХИТ ВИДЕО) АМЕРИКАНЦИ СЕ ОБИДУВААТ ДА ГИ НАЈДАТ РУСИЈА И УКРАИНА НА КАРТА

(ХИТ ВИДЕО) АМЕРИКАНЦИ СЕ ОБИДУВААТ ДА ГИ НАЈДАТ РУСИЈА И УКРАИНА НА КАРТА

Поради нивото на интелигенција присутно на следното видео, можеби требаше да додадеме и „ВОЗНЕМИРУВАЧКО“ во насловот… Еден тип дури и бара Американците да пратат бродови…

Види повеќе (ХИТ ВИДЕО) АМЕРИКАНЦИ СЕ ОБИДУВААТ ДА ГИ НАЈДАТ РУСИЈА И УКРАИНА НА КАРТА