ЗОШТО РУСКАТА ГЕОПОЛИТИЧКА ПОЛОЖБА НИКОГАШ НЕ БИЛА ПОДОБРА?!

ЗОШТО ГЕОПОЛИТИЧКАТА ПОЛОЖБА НА РУСИЈА НИКОГАШ НЕ БИЛА ПОДОБРА?!

Еден од најголемите геополитички настани во последните двесте години се случува во моментов и поминува речиси целосно незабележано. Не, не зборувам за можноста Кина да…

Види повеќе ЗОШТО ГЕОПОЛИТИЧКАТА ПОЛОЖБА НА РУСИЈА НИКОГАШ НЕ БИЛА ПОДОБРА?!
ДА СЕ ИСЧИСТИ СИРИЈА ОД АМЕРИКАНЦИТЕ?! ЗА ШТО СЕ ДОГОВОРИЈА ПУТИН И ЕРДОГАН?!

ДА СЕ ИСЧИСТИ СИРИЈА ОД АМЕРИКАНЦИТЕ?! ЗА ШТО СЕ ДОГОВОРИЈА ПУТИН И ЕРДОГАН?!

Продолжуваат да се појавуваат нови детали од разговорите меѓу Владимир Путин и Реџеп Таип Ердоган што се одржаа на 5 август во Сочи, пренесува познатиот…

Види повеќе ДА СЕ ИСЧИСТИ СИРИЈА ОД АМЕРИКАНЦИТЕ?! ЗА ШТО СЕ ДОГОВОРИЈА ПУТИН И ЕРДОГАН?!