МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОДБРАНА НА РУСИЈА: НОЌВА ПОГОДИВМЕ 12 ПОЗИЦИИ НА УКРАИНСКАТА АРМИЈА!

МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОДБРАНА НА РУСИЈА: НОЌВА ПОГОДИВМЕ 12 ПОЗИЦИИ НА УКРАИНСКАТА АРМИЈА!

Руската армија уништи два системи С-300 во Украина. Руската армија во текот на ноќта уништи два системи С-300 и радарска позиција во регионот Суми, изјави…

Види повеќе МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОДБРАНА НА РУСИЈА: НОЌВА ПОГОДИВМЕ 12 ПОЗИЦИИ НА УКРАИНСКАТА АРМИЈА!