РУСИЈА ВОВЕДУВА САНКЦИИ ЗА НЕПРИЈАТЕЛСКИТЕ ЗЕМЈИ ВО ОБЛАСТИТЕ ФИНАНСИИ, ГОРИВА И ЕНЕРГЕТИКА

РУСИЈА ВОВЕДУВА САНКЦИИ ЗА НЕПРИЈАТЕЛСКИТЕ ЗЕМЈИ ВО ОБЛАСТИТЕ ФИНАНСИИ, ГОРИВА И ЕНЕРГЕТИКА

Рускиот претседател Владимир Путин потпиша указ за примена на посебни економски мерки во областа на финансиите, горивото и енергетиката поради непријателските дејствија на некои странски…

Види повеќе РУСИЈА ВОВЕДУВА САНКЦИИ ЗА НЕПРИЈАТЕЛСКИТЕ ЗЕМЈИ ВО ОБЛАСТИТЕ ФИНАНСИИ, ГОРИВА И ЕНЕРГЕТИКА