АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЈНИЦИ НА БОНОВИ ЗА ХРАНА

АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЈНИЦИ НА БОНОВИ ЗА ХРАНА

Вашингтон делува збунет зошто регрутирањето нови војници се приближува до рекордно ниско ниво. Инфлацијата на храната е во пораст низ целиот свет, зголемувајќи се за…

Види повеќе АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЈНИЦИ НА БОНОВИ ЗА ХРАНА