ДАЛИ САД ЈА ЖРТВУВААТ ЕВРОПА ЗА ДА ЈА ЗАДРЖАТ ГЛОБАЛНАТА ДОМИНАЦИЈА?

ДАЛИ САД ЈА ЖРТВУВААТ ЕВРОПА ЗА ДА ЈА ЗАДРЖАТ ГЛОБАЛНАТА ДОМИНАЦИЈА?

Автор: Martin Armstrong за armstrongeconomics.com Владимир Путин смета дека Вашингтон ја жртвува Европа за да ја одржи глобалната доминација. Соединетите Американски Држави отсекогаш биле светска…

Види повеќе ДАЛИ САД ЈА ЖРТВУВААТ ЕВРОПА ЗА ДА ЈА ЗАДРЖАТ ГЛОБАЛНАТА ДОМИНАЦИЈА?