ИЛОН МАСК ГО ПОДДРЖУВА ГУВЕРНЕРОТ НА ФЛОРИДА РОН ДЕСАНТИС ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗБОРИ ВО 2024

ИЛОН МАСК ГО ПОДДРЖУВА ГУВЕРНЕРОТ НА ФЛОРИДА РОН ДЕСАНТИС ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗБОРИ ВО 2024

Политичките експерти му даваат високи оценки на Десантис, кој се смета за потенцијален предизвикувач на поранешниот претседател Доналд Трамп меѓу републиканците за претседателските избори. Милијардерот…

Види повеќе ИЛОН МАСК ГО ПОДДРЖУВА ГУВЕРНЕРОТ НА ФЛОРИДА РОН ДЕСАНТИС ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗБОРИ ВО 2024
ИЛОН МАСК ИМ ПОРАЧА НА АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ГЛАСААТ ЗА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ (ФОТО)

ИЛОН МАСК ИМ ПОРАЧА НА АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ГЛАСААТ ЗА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ (ФОТО)

Извршниот директор на Тесла и сопственик на Твитер, Илон Маск, им препорача на Американците да гласаат за Републиканската партија на претстојните конгресни избори. „До слободоумните…

Види повеќе ИЛОН МАСК ИМ ПОРАЧА НА АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ГЛАСААТ ЗА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ (ФОТО)