ИЛОН МАСК ИМ ПОРАЧА НА АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ГЛАСААТ ЗА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ (ФОТО)

ИЛОН МАСК ИМ ПОРАЧА НА АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ГЛАСААТ ЗА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ (ФОТО)

Извршниот директор на Тесла и сопственик на Твитер, Илон Маск, им препорача на Американците да гласаат за Републиканската партија на претстојните конгресни избори. „До слободоумните…

Види повеќе ИЛОН МАСК ИМ ПОРАЧА НА АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ГЛАСААТ ЗА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ (ФОТО)
ДеСАНТИС ЌЕ ОБЈАВИ КАНДИДАТУРА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА САД ПО ИЗБОРИТЕ ЗА КОНГРЕСОТ

ДеСАНТИС ЌЕ ОБЈАВИ КАНДИДАТУРА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА САД ПО ИЗБОРИТЕ ЗА КОНГРЕСОТ

Роџер Стоун верува дека гувернерот на Флорида Рон Де Сантис има намера да се кандидира за претседател и дека ќе ја објави својата кандидатура по…

Види повеќе ДеСАНТИС ЌЕ ОБЈАВИ КАНДИДАТУРА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА САД ПО ИЗБОРИТЕ ЗА КОНГРЕСОТ