ЕВРОПА СЕ СООЧУВА СО ЕНЕРГЕТСКА КАТАСТРОФА КОЈА ЌЕ СЕ ПРЕЛЕЕ ВО САД

ЕВРОПА СЕ СООЧУВА СО ЕНЕРГЕТСКА КАТАСТРОФА КОЈА ЌЕ СЕ ПРЕЛЕЕ ВО САД

Автор: Брендон Смит преку Alt–Market.us Иако ситуацијата постојано се менува, во моментов руската влада најави официјално затворање на ЦЕЛИОТ извоз на природен гас во Европа…

Види повеќе ЕВРОПА СЕ СООЧУВА СО ЕНЕРГЕТСКА КАТАСТРОФА КОЈА ЌЕ СЕ ПРЕЛЕЕ ВО САД
МИЛИЈАРДИ ЗА УКРАИНА ДОДЕКА АМЕРИКА СЕ РАСПАЃА

МИЛИЈАРДИ ЗА УКРАИНА ДОДЕКА АМЕРИКА СЕ РАСПАЃА

Пишува: Ron Paul Има видео клип што се шири наоколу на кој се гледа како претседателот Бајден зборува на неодамнешниот самит на НАТО за седумте…

Види повеќе МИЛИЈАРДИ ЗА УКРАИНА ДОДЕКА АМЕРИКА СЕ РАСПАЃА