КРАДЕЊЕТО НА СИРИСКАТА НАФТА - ПОСЛЕДНИОТ СРАМ ЗА АМЕРИКАНСКАТА ИМПЕРИЈА ВО ПРОПАЃАЊЕ

КРАДЕЊЕТО НА СИРИСКАТА НАФТА – ПОСЛЕДНИОТ СРАМ ЗА АМЕРИКАНСКАТА ИМПЕРИЈА ВО ПРОПАЃАЊЕ

На 11 август, официјалната сириска новинска агенција објави дека воените сили на САД продолжиле да ја ограбуваат сириската нафта, користејќи 144 танкери за транспорт на…

Види повеќе КРАДЕЊЕТО НА СИРИСКАТА НАФТА – ПОСЛЕДНИОТ СРАМ ЗА АМЕРИКАНСКАТА ИМПЕРИЈА ВО ПРОПАЃАЊЕ
АМЕРИКАНЦИТЕ КРАДАТ МИЛИОНИ ТОНИ НАФТА ОД СИРИЈА?!

АМЕРИКАНЦИТЕ КРАДАТ МИЛИОНИ ТОНИ НАФТА ОД СИРИЈА?!

ДАМАСК – Американските сили испратија 89 танкери со нафта за да пренесат украдена нафта од Сирија во американските бази во Ирак во саботата, објави сириската…

Види повеќе АМЕРИКАНЦИТЕ КРАДАТ МИЛИОНИ ТОНИ НАФТА ОД СИРИЈА?!